Syy otsikon ja sisällön muuttumiseen

Minulla oli intohimoinen halu kolme vuotta sitten alkaa kirjoittaa blogia. Vaikka kahvakuulaurheilu oli ja on edelleen suuri mielenkiinnon kohteeni, ei se antanut aihetta kirjoittelulle. Vei vaan mukanaan ja loppu onkin legendaa. Just!

Tänään ymmärsin, mistä aiheesta minulla on oikeasti sanottavaa. Ehkä itseni terapioimista nämä tulevat vuodatukseni ovat. Sinkkuus! Helvetti maanpäällä parisuhdeihmiselle. En paljasta kirjoituksissa henkilöllisyyksiä, mutta moni voi itsensä tunnistaa.

Taustaa eli mistä tähän sinkkuuteen on tultu. Ensimmäinen parisuhteeni oli 14-15 vuotiaana, tämän miekkosen kanssa ollaan kavereita edelleen. Raukkaparka joutuu tätänykyä vaihtamaan autooni renkaat, maalaamaan väliovet ja ajelemaan ympäri eteläsuomea sohvan perässä. Tämä kesti huimat 10 kuukautta.

Toinen parisuhteeni alkoi ollessani 16-vuotias jatkuen aina kolmekymppiseksi. 14 vuotta, kihlaus, avioliitto ja kaksi lasta. Parisuhteen ongelmia ja eron syitä en ala tässä ruotimaan, mutta hyviä aikoja ja huonoja hetkiä se piti molempia sisällään.

Kolmas parisuhteeni kesti seitsemän vuotta. Kihlaus, avioliitto ja kaksi raskautta, joista toinen meni kesken ja toinen keskeytettiin. Tämä mies oli suuri rakkauteni ja ilman kolmatta pyörää (pitkäaikaissairaus, joka miehen uuvutti ja halusi yksin asumaan) olisin varmasti onnellisena hänen kanssaan hautaan saakka. Tämän miehen nimeä edelleen kannan.

Neljäs parisuhteeni perustui hyvään ystävyyteen ja koen sen olevan sitä edelleen. Reilut kolme vuotta sitä kesti, kunnes loppui. Rakkautta koin ja arvostusta. Suhteen jatkuminen ei ollut itsestä kiinni.

Tuon viimeisen parisuhteen päättymisestä on aikaa 4 vuotta 9 kuukautta, jonka jälkeen heti minulla oli ns. laastari, joka päättyi huonosti. Vanha kaveri, jonka kanssa pidin hauskaa ja koin hänet maailman epäluotettavimpana ihmisenä. Sitä hän sitten olikin, mutta tylsää hänen kanssaan ei ollut. Itku tuli suruviestin saavuttaessa minut.

Tout le monde, R.I.P 

Tämän jälkeen treffejä, tapailuja, sydänsuruja, uskoa, ja mitä kaikkea muuta. Näistä saatte lukea.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s