Vanhoja facebook-postauksia ja ajatuksia niistä

Lomat ja pyhät ovat sinkulle ne vaikeimmat, kuten näistä parista postauksesta voi tulkita. Tämä joulu on ollut yllättävän helppo. Syksy muutenkin. Ajatukset ovat olleet pitkälti isän sairastumisessa ja omien lasten tulevassa muutossa. Kyllä, jään yksin hulluksi kissanaiseksi. Hieman pelottaa ajatus yksin asumisesta. Toisaalta taas odotan sitä. Saan makuuuoneen omaan käyttööni. Luksusta!

Tosiaan eilinen jouluaatto oli helppo. Ajeltiin iskän kanssa haudoille käymään ja köröteltiin muutenkin Tuusulassa. Mä olen tavattoman onnellinen siitä, että iskä on mun elämässä. Yllätyin illalla, että nautin yksinolosta jouluaattona. Heittäydyin sohvalle pieruverkkareissa, valkkasin typerimmän ”aivotnarikkaan” kanavan ja sammahdin sen äärelle. Välillä herää huoli, että osaakohan sitä ollakaan enää kenenkään kanssa jakaen elämää.

Postaukseni ovat tuottaneet paljon tsemppiviestejä ja kiitoksia rohkeudesta. Näiden postausten jälkeen Facebookin postilaatikko on kolissut ystävien ja tuttujen pohdinnoista. Olen myös jakanut näitä kirjoituksia Sinkku-ryhmiin. Kirjoitukset ovat vieraissa ihmisissä herättäneet monenlaisia ajatuksia. Toiset myöntäneet kokevansa asiat samoin, osa taas heittäneet kirjoitukseni vitsiksi. Oli reagointi mitä tahansa, iloitsen, että kirjoitukset herättävät lukijoissa jonkinlaista ajatusta.

HYVÄÄ JOULUN JATKOA JA ONNEA UUTEEN VUOTEEN!

18.12.2017

Olen perusonnellinen ihminen. Elämästä vain puuttuu se sydämen toinen puolikas. Eikä se ole helppoa, itseasiassa pian viiden vuoden sinkkuuden jälkeen kovin raskasta. Kesät ja joulunajat pahimpia. Ja vähiten auttaa ystävien/tuttujen hyvää tarkoittavat kommentit: 1. ihme ettei sulle ketään ole löytynyt (ei, en halua jotain tai ketään vaan sen jolle voin sanoa, että olet ainutlaatuinen) 2. mä en kyllä jaksaisi tollaista netistä etsimistä enää (en jaksa minäkään!!!!) 3. Kyllä se löytyy, kun lakkaat etsimästä (mitä tää itseasiassa tarkoittaa? Sokeana ja kuuronako pitäisi kulkea. Ilman nettipalveluja olen ollut pitkiäkin aikoja, ei toiminut) 4. Nauti, kun saat olla yksin ilman lapsia/kumppania (no nautinhan mä joskus, mutta mun sydän hakee sitä, jonka kanssa asioita jakaa) 5. Ja tämä: oleksä vähän liian nirso…? (Sinäkö et ollut, kerropa se nykyiselle kumppanillesi)
Kiitos, jos jaksoit lukea vuodatukseni! IHANAA JOULUNAIKAA!

19.12.2017

Sinkkuus… mulle se on taakka. Vaikka kaikki on näennäisesti hyvin, lapset, muu perhe ja ystäviä ympärillä, olo pohjimmiltaan tällä parisuhdeihmisellä on alakuloinen. Mä olen iloinen harrastuksista, kodista ja mielenkiintoisesta työstäkin. Mutta mitä jos haluaisinkin jakaa kokemani sen toisen puoliskon kanssa? Mitä, kun haluaa kokea toisen ihmisen ihon ja lämmön. Ei kaikkeen nämä olemassa olevat läheiset riitä. Mutta siltikään en ala suhteeseen vain siksi, että kaipaan parisuhdetta. Haluan sen omalta tuntuvan ihmisen.

Lomat ja pyhät on hankalinta aikaa. Te ihanat kyyhkyläiset (josta olen iloinen, että olette löytäneet toisenne ❤️) jaatte yhdessä kokemaanne kuvin, saa haaveilemaan kumppanista entistä enemmän. En katkeroidu, se ei sovi mulle, mutta hiljenen ja surenkin. Toivon, että osaatte arvostaa kumppanianne pitämättä tätä itsestäänselvyytenä.

Onneksi itsellä rakkautta riittää läheisissä ja toivon kipinä ei lakkaa kytemästä.

Vakiintuneessa parisuhteessa olevat seuraavat sinkkukavereidensa elämää kuin jännittävää tv-sarjaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: