Treffejä, treffejä, treffejä

Henkilön Tanja Peltola Os Kärkkäinen kuva.

Ihan tuon Mr. Beanin stretegian mukaan en ole näitä vuosiani elänyt. Olen säännöllisen epäsäännöllisesti käyttänyt deittisovelluksia. Ensimmäinen, johon kirjauduin oli Match.com . Ensimmäinen yksinäinen juhannus ja olin broidin ja vaimonsa kanssa mökkeilemässä. Ja hups! maksoin vahingossa puolen vuoden jäsenyyden, broidin siitä edelleen kettuillen. Tuolta jäi kolme vieläkin elämässä olevaa miestä. Yhden tosi hyvän ystävän sain. Ainoa ”hesalainen” mies (kyllä, sellainen rotu, että pitää jo ymmärtää olla treffailematta), josta pidän oikeasti ja kovasti. Hän toki Riihimäetä tuonne muuttanut, mikä selittäääkin monta asiaa. Toivoin pariin otteeseen suhdetta, mutta mun on  helpompi ajatella tätä miestä ystävänä. Mitään muuta en hänelle toivo niin paljon kuin isoa rakkautta elämään. ❤ Kaksi muuta tuolta ajalta ovat espoolainen britti ja Porvoon mies, joiden kanssa yhteyttä pidetään.

Multa aina kysellään, olenko kokeillut Tinderiä? Jää, että olenko? Mitä mä en ole kokeillut? Eliittikumpanit, Happy Pancake, Hot or Not = Badoo, S24 treffit, E-kontakti, Heya… Hassua, että kaikissa näissä on samat naamat vuodesta toiseen. Ja vielä samoilla kuvilla. Sen huomasin eilen selatessani Tinderin ”tarjontaa”. Mr. Tampere (juu, en treffaile enää tamperelaisiakaan, kaksi treffiä = kaksi floppia), jonka kolme vuotta sitten löysin jostain, oliko S24 treffeistä, esiintyi samoilla kuvilla kuin tuolloin. Ja miksi tämä oli floppi… Kuvat oli otettu 10 vuotta ja 40 kg sitten. Ulkonäkö ei ole se painavin juttu, oli tässä herrassa muutakin, joka ei oikeasti kolahtanut. Nyt herralla kolme ikävuotta lisää ja samoilla kuvilla mennään edelleen. Painoin rastia.

Toinen Tampereen floppi. Mukava mies, oikein mukava. Teki ruuat kotonaan ja oli ostanut liput Tammerfesteille. Otti siinä kotosalla oluen ja sovittiin, että mennään hänen autollaan kaupungille. Minä absolutistina ajoin. Tuumasi jo ruokaillessamme, että toivottavasti ex ei ole siellä. Olihan hän. Ja tämän vuoksi mä katselin koko illan mököttävää känniääliötä. Mistään muusta ei puhunut kuin eksästään ja itki perään. Suostuin vielä baariin ja siellä se idiotismi iski päälleen ihan sata lasissa. Pyysi minua katsomaan, kuinka hän saa naisen kuin naisen ko. baarista. Onneksi hänellä oli mukavat kaverit, jotka pitivät minulle seuraa (ja häpesivät kanssani silmät päästään). Noh, ei saanut baarista mukaansa kuin minut ja minutkin vain sen vuoksi, että auto ja tavarat oli hänen luonaan. Ei muuten tavattu enää tuon jälkeen….

Viime kesänä oli kahdet kummalliset lenkkitreffit. Ensimmäiset oli ihan ok miehen kanssa, mutta keskustelun edetessä sain kuulla taustoista. Rappiolta noussut alkoholisti. En ota enää tätä riskiä… Toset miehen kanssa, jonka avattua suunsa tajusin, että tästä juoksulenkistä tulee vielä PIIIIITKÄ. Ja niinhän siitä tulikin, kaatosateineen… Ja tämä mies kehui, kuinka on par’aikaa elämänsä parhailla treffeillä. WHAT? Mulla oli tekemistä, että pysyin asiallisena. Noh, harmiton mies ja jollekin mukava kumppani, muttei mulle. Tarjosin kuivaa päällepantavaa pojan kaapista, muttei huolinut. Lähti sitten aivan likomärkänä junalla kohti Helsinkiä. Minä huokaisin helpotuksesta. Oli toki kolmannetkin kävelytreffit mukavan miehen kanssa ja juttu sujui, mutta hän ei halunnut mitään vakavaa. Mä haluan, eli se siitä….

Millaiset sitten on hyvät treffit? Koin yhdet sellaiset reilu kk sitten. Mies, jonka tunnen. Tiesin, että juteltavaa on. Olen tuntenut vetoa häntä kohtaan. Ruokailtiin, puhuttiin ja halattiin. Vaikka jatkoa ei ole tullut, toivon sitä kovasti. Siinä miehessä on kaikki mitä kaipaan ja näin sain ymmärtää, että minussakin potentiaalia on. Gunnareiden lyriikoin: ”All we need is just a little patience…”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s